2års besiktning

Hej alla medlemmar.

Nu är de snart dags för den obligatoriska 2 års besiktningen och vi väntar på tider då JM och besiktningsmannen ska gå igenom våra fastigheter. Styrelsen har fått ta del av alla felanmälningar som är gjorda sedan den första inflyttningen så den håller vi på att sammanställer.

Så har man inte anmält sina fel som man har upptäckt i lägenheten så är de högtid att göra det nu. Om man inte har gjort det innan besiktningen har ägt rum så är det svårare att få det åtgärdat av JM. Tänk på att felen som upptäckts inte får vara slitage eller oaktsamhet. Anmäler man ett sådant fel så kan JM ta ut en avgift om de kommer ut och det visar sig vara ett sånt fel.

Styrelsen är tacksam att få in all information om man har sett fel eller brister på utsidan av lägenheten (fasaden), trapphusen eller i garaget. Felen ska mejlas till bygg@brfpegasus.se Vi går igenom de fel som mejlas in och anmäler dem till JM.

Vi är tacksamma om vi får in svar senast 15 Mars 2020 så vi hinner gå igenom de som kommer in.

Sen är vi tacksamma om ni kan maila in vilka av er som har upplevt att lägenheten är kall from 1 januari 2020 så vi kan jämföra med förra årets anmälningar. Styrelsen har legat på JM om att vi har ett antal medlemmar som uppfattar att det är kallt i lägenheten. Vi har sett i Facebook-gruppen att det är en del som har de kallt i lägenheten. Temperaturen kan variera när temperaturen ute går upp och ner och bortser man från det så ska inomhus tempen ligga på ca 21 grader.

Vi närmar oss årsstämman och styrelsen vill veta vilka som kan tänka sig vilja vara med. Vi har några som kommer träda ur och vi skulle behöva nya som tillsätter deras plats.


Hälsningar

Styrelsen Brf Pegasus